Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Skrapar, Berat dhe Kuçovë - OST
April 27, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Skrapar, Berat dhe Kuçovë

Për vazhdimin e punimeve të rikonstruksionit të traktit 110kV në N/Stacionin Kuçovë, të linjës 110 kV Kuçovë - Jagodinë, në datat 28 Prill dhe 01-02 Maj 2020

OST sh.a. njofton se në datat 28 Prill dhe 02 Maj 2020 nga ora 04:30 deri në orën 04:35 do të stakohet Celësi 110kV në N/Stacionin Kuçovë të linjës 110 Kuçovë – Kajan, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike në N/Stacionet Kuçovë, Kombinat Berat, Uznovë, Berat Burdullias, Tec Kuçovë, Poliçan, Bogovë, Çorovodë e Re, Çorovodë e Vjetër, Çiflik, Pobrat, si dhe Hec-et: Bogovë, Nishovë, Vertop, Faqekuq 1, 2, Vlushe, Ujaniku 1, 2, Dobrenje, Skrapar, Çorovodë si edhe disa zona:

Skrapar: Bargullas, Nishove, Novaj, Provonik, Kalluç, Serat Poliçan, Ujesjellesit Poliçan, Mbrakull, Terpan, Torozhan, Bashkia Poliçan, Furra Celikut, Uzina Polican, Spitali Polican, Ish Spitali Vjeter, Vodafon, Tuneli, Qyteti Skrapar, Policia, Frigoriferi, Konservat, Çerenisht, Nishice, Veleshnje, Ujesjellesi Sharove, Potom, Çepan, Backe, Kreshove, Lepan, Leshnje, Gjorgove, Tomorrice, Turizmi, Spitali Çorovode, Ujesjellesi Çorovode, Telekomi, Store, Verzhezhe, Munushtire, NSHN, Konservat, Kakruk, Vendreshe, Spathare, Krorez, Stacioni Pompave, Dobrushe, Bogove

Berat: Lagjia Çlirim, Lagjia Gorricë, Qender Berat, Lagjia Çlirim, Lagjia Dëshmorët e Kombit, Posta, Turizmi, Lagjet Barrikadë,22 Tetori, 8 Nëntori, Mangalemi, Pallati Kulturës, Lagjia Kala, Lagjia Ylli Kuq, Ambulanca, Burgu i ri Berat, Lagjia Kushtrim, L.10 Korriku, Befotrofi, Gjykata, Bashkia Berat, Spitali i ri, Industria, Oficerat, Lagjet Donika Kastrioti, Jani Vruho, 30 Vjetori, Komunale, Lagjia Uznovë, Pyjorja, Materniteti Ri, Komunat Velabisht, Rroshnik, Vodice, Fshatrat: Bregas, Duhanas, Kostren, Spitali Rajonal Berat, Subjektet Matuka, Alba Text, Prodhim kepucesh, Alba Kolor, “Fab mielli agri food”, Kazazi, Komunat Velabisht, Fshatrat: Remanic, Starove, Komunat Otllak, Lumas,Fshatrat: Morave, Orizaj, subjekti “Marlotex”, Fabrika e Sallamit, Zona Industriale Berat, Pularia, Mobileri Kushi, Cener SHPK, Matuka 2, Sidneji Ushqimore.

Kuçovë: Ura Vajgurore, Komuna Sinje, Hidrovori, Ujësjellësi, Policia, Komunat Perondi, Poshnje, Kozare, Fshatrat: Tapi, Ciflik, Gege, Avaleas, Lagjet Postobllok, Ferma Partizani, Arrez, Ciflik, Kozare, Koraqet, Dhanet, Tafallaret, Tolanjaket, Subjektet Katermaja, Pellumb Zyla, Lagjia Tafi Skendo, Uzina Mekanike Naftes, Fier-Mimar, Bozok, Salc-Kozare, Ferras, Rrogozet, Sallanjaket, Lagjet Polovine, Drize, Kaldaja, Fshatrat Frasher, Dikater, 11 Shkurti, Llukan Prifti, Spitali, Kinemaja, Teci, Zdrave, 1 Maji, Teknikumi, Blloku, Fshati Guri Bardhe, Komuna Poshnje Fshatrat: Gorice, Syzes, Malas-Grop, Banaj, Gajd, Sheq, Sheq- Gajd, Vokopol, Skrevan, Lagjet: Qylet, Pellumbas, Qamic, Gllavanjaket, Protoduaret, Kumaraket, Qatot, Goric, Poshnje vogel, Poshnje madhe, Manastir, Cobot, Sinjaret, Guraj, Dervishet, Sulaj, Xhelo, Ndermarja e Ujrave Kucove.

Berat: Komuna Kutalli, Drenovice, Samatice, Rerza, Nafta, Pobrat, Çukalat, Slanice.

OST sh.a. njofton se në datat 28 Prill 2020 nga ora 07:00 deri në orën 11:00
dhe 01 Maj 2020 nga ora 12:00 deri në orën 16:00 do të stakohet Transformatori 110/35/19kV në N/Stacionin Kucove, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike për intervalin kohore prej 5 min disa zona:

Kuçovë: Spitali Kuçovë, Lagjet: Tafil Skendo, 11 Shkurti, Llukan Prifti, Kinemaja, Teci, Komuna Kozare, Fshatrat: Avaleas, Zdrave, Fier-Mimar, Salc Kozare, Ferras, Komuna Perondi, Ujesjellesi Berat-Kuçove, Policia, Teknikumi, Lagjet: Llukan Prifti, 1 Maji, Blloku, Rajoni i Policise, Ure vajgurore, fshati Guri Bardhe, Komuna Sinje, Hidrovori.

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !