Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Shkodër, Tropojë & Kukës - OST
June 15, 2021 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Shkodër, Tropojë & Kukës

Për stakimin e Çelësave 110kV në N/Stacionet Bajram Curri dhe Kalimash,
në datën 17 Qershor 2021

 

OST sh.a. njofton se në datën 17 Qershor nga ora 06:00 deri në orën 06:05 do të stakohet Çelësi 110kV në nënstacionin Bajram Curri, të linjës 110kV Hec Fierzë – Gropaj – Bajram Curri, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacionet Bajram Curri, N/stacioni Gropaj, Hec-i Arsti, HEC-i Trojet, Hec-i Dragobi si dhe disa zona:

Fushe Lumi, Llugaj, Jelicaj, Mukove, Vushniqe, Gurine, Mahalla e eperme, Hysaj, Luzhe, AmC, Eagle, Vlad Fushe, Demaliaj, Zherke, Isufaj, Qorraj, Shulla Rushte, Vilic, Rodogosh, Visoce, Berishe, Breg-Pac, Mash, Dojan, Gjure, Markaj, Melush, Breqan, Dubrove, Bllade, Rosuje, Fagje, Vatoc, Vidrice, Bujan, Dunishe, Ujesjelles, T’Pla, Livadhi I Turkut, Ranxa Gri, Rakic Gri, Pec Mekaj Gri, Demushaj, Vindi, Cerrnice, Rrogom Fshat, Zekaj, Rragam Qender, Bujlgecaj, Gjemakaj, Rrusaj, Qillaj-Begaj, Begaj, Babine, Lushaj, Madan, Rruga e Gashit, Kovac, Qelaj, Myhejan, Gosturan, Kerrnaje, Zhenaj, Kuarci, Shkezen, Qelaj, Sopot, Berhasaj, Ahmataj, Shumice, Nakaj, Kojel-Shpati, Aste, Kojel, Sylaj, Lumesh, Tafaj, Vicidol, Pitomine, hasan Muzia, Lugu I Zi, Boshnjak, Qelak, Aliaj, Sallah, Kaminice, Dogana Qafe-Morine, Padesh, Lushaj, Boshnjak, Treshnjeve, Buqine, Kucaj, Papaj Hagjia, Kucane, Dellas, Qeli, Fushe Lume, Koje, Murataj, Toskaj ,Dedaj, Dollapaj, Parku, Sharra, Ujerat, Rustemaj, Biberaj, Oruqaj, Grac, Qokaj, Shoshan, Demaj, Kelcyre, Kika, Kollate, Valbone, Ujesjellesi qytet, Quku I Dunishes, Breg, Rranxe, Llom, Gjelaj Toskaj, Gjon Gecaj, Q.Arsimore, P.Kultures, Bashkia, Nimaj, Partizan, Gjyryq, Elektriku, Kopshti, Dardania, 28-Gushti, Frigoriferi, Lloqi, Spitali, Gjyryq 2, Btosh, Shen Gjergj, Lekbibaj, Gjonpepaj, Dushaj, Dege.

Blerim, Dardhe, Mezi, Miliska, Bugjon, Fierze, Iballe, Mertur.

OST sh.a. njofton se në datën 17 Qershor 2021 nga ora 06:00 deri në orën 06:10 do të stakohet Çelësi 110kV në nënstacionin Kalimash, të linjës 110kV Kalimash – Tunel Kalimash, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

Tuneli Kalimash, Vllaznimi Deda Import, Vodafon Albania Shpk.

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !