Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Shkodër & Lezhë - OST
December 17, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Shkodër & Lezhë

Për stakim në gjendje avarie të Linjës 110kV Bushat 2 – Lezhë, për zëvendësimin e izolatorëve të dëmtuar, në datat 18 dhe 19 Dhjetor 2020

  • OST sh.a. njofton se në datën 18 dhe 19 Dhjetor 2020 nga ora 05:00 deri në orën 05:05 do të stakohet Linja 110kV Bushat 2 – Lezhë, si rrjedhojë do të mbeten pa tension për intervalin kohorë prej 5 min N/Stacionet Lezhë, Bushat 1 si edhe disa zona: 

në rrethin Shkodër: Ish-komuna’’Bushat’’, fshatrat: Bushat, Ashte, Kosmaç, Melgushe, Ranxa, Mali Jushit.

në rrethin Lezhë: Qytet Lezhe, Bashkia, Lagjia Gurra, Spitali, Policia, fabrika Eurofish, Zejmen, Tresh, Manati, Markatomaj, Pllane, Berzane, Koder Mulliri, SMT, lagjia Ish bonifikimi, Ishull Lezhe, Barbulloje, Hidrovori balldre, Shengjin, Rana e hedhme, Kenalle, Lagjet Skenderbeg, Frutore, Kune, Kodermarlekaj, Sheher, Lagjia Shaljan, Rreze Mali, Hidrovori Grykezeze, Malsi, Gryke Manati, Vain, Merqi, Rraboshte, Piraj, Kallmet, Blinisht, Fishte, Troshan, Krajn, Gjader, Balldre, Torovice, Grash, Mabe, Dajc, Dragushe, Fabrik peshku, Ujesjellesi Barbulloj, Gocaj, Hidrovorin Ishull, Fabrike Tulla.

  • OST sh.a. njofton se në datën 18 Dhjetor 2020 nga ora 09:00 deri në orën 13:00 do të stakohet Linja 110kV Bushat 2 – Lezhë, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/Stacioni Bushat 1 si edhe disa zona: 

në rrethin Shkodër: Ish-komuna’’Bushat’’,fshatrat: Bushat, Ashte, Kosmaç, Melgushe, Ranxa, Mali Jushit.

 

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !