Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Shkodër & Lezhë - OST
June 15, 2021 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Shkodër & Lezhë

Për stakim të planifikuar të linjës 110kV Bushat 2 – Lezhë dhe linja 110kV Laç 2 – Ura Matit – Lezhë,
në datat 16 dhe 17 Qershor 2021

 

  • OST sh.a. njofton se në datën 16 Qershor nga ora 05:00 deri në orën 05:05 dhe në datën 17 Qershor ne intervalet kohore 05:00 – 05:05 dhe 07:00 -07:05 do të stakohet linja 110kV Bushat 2 – Lezhë, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

Ish-komuna’’Bushat’’ fshatrat: Bushat, Ashte, Kosmaç, Melgushe, Ranxa, Mali Jushit.
Qytet Lezhë, Bashkia, Lagjia Gurra, Spitali, Policia, fabrika Eurofish, Zejmen, Tresh, Manati, Markatomaj, Pllane, Berzane, Koder Mulliri, SMT, lagjia Ish bonifikimi, Ishull Lezhe, Barbulloje, Hidrovori balldre, Shengjin, Rana e hedhme, Kenalle, Lagjet Skenderbeg, Frutore, Kune, Kodermarlekaj, Sheher, Lagjia Shaljan, Rreze Mali, Hidrovori Grykezeze, Malsi, Gryke Manati, Vain, Merqi, Rraboshte, Piraj, Kallmet, Blinisht, Fishte, Troshan, Krajn, Gjader, Balldre, Torovice, Grash, Mabe, Dajc, Dragushe, Fabrik peshku, Ujesjellesi Barbulloj, Gocaj, Hidrovorin Ishull, Fabrike Tulla.

  • OST sh.a. njofton se në datën 16 Qershor nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet linja 110kV Bushat 2 – Lezhë, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacioni Bushat 1 si edhe disa zona:

Ish-komuna’’Bushat’’ fshatrat: Bushat, Ashte, Kosmaç, Melgushe, Ranxa, Mali Jushit.

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !