Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Shkodër dhe Lezhë - OST
March 10, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Shkodër dhe Lezhë

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Laç 2 – Lezhë, të Linjës Bushat 2 – Lezhë, si dhe Transformatori i Fuqisë në N/Stacionin Koplik 220kV (Bogiq), në datat 12-13 Mars 2020

  • OST sh.a. njofton se në datat 12-14 Mars 2020 nga ora 05:00 deri në orën 05:05 do të stakohet Linja 110kV Bushat 2 – Lezhë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike për intervalin kohore prej 5 min N/Stacionet Lezhë, Bushat 1 si edhe disa zona dy herë nga pesë min:

në Rrethin Shkodër: Ish-komuna’’Bushat’’ fshatrat: Bushat, Ashte, Kosmaç, Melgushe, Ranxa, Mali Jushit.

në Rrethin Lezhë: Qytet Lezhe, Bashkia, Lagjia Gurra, Spitali, Policia, fabrika Eurofish, Zejmen, Tresh, Manati, Markatomaj, Pllane, Berzane, Koder Mulliri, SMT, lagjia Ish bonifikimi, Ishull Lezhe, Barbulloje, Hidrovori balldre, Shengjin, Rana e hedhme, Kenalle, Lagjet Skenderbeg, Frutore, Kune, Kodermarlekaj, Sheher, Lagjia Shaljan, Rreze Mali, Hidrovori Grykezeze, Malsi, Gryke Manati, Vain, Merqi, Rraboshte, Piraj, Kallmet, Blinisht, Fishte, Troshan, Krajn, Gjader, Balldre, Torovice, Grash, Mabe, Dajc, Dragushe, Fabrik peshku, Ujesjellesi Barbulloj, Gocaj, Hidrovorin Ishull, Fabrike Tulla.

  • OST sh.a. njofton se në datën 13 Mars 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet Linja 110kV Bushat 2 – Lezhë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacioni Bushat 1 si edhe disa zona:

në Rrethin Shkodër: Ish-komuna’’Bushat’’, fshatrat: Bushat, Ashte, Kosmaç, Melgushe, Ranxa, Mali Jushit.

  • OST sh.a. njofton se në datën 12 Mars 2020 nga ora 09:00 deri në orën 15:00 do të stakohet Transformatori i Fuqisë ne N/Stacionin 220kV (Bogiq), si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacioni Koplik 20kV si edhe disa zona:

në Rrethin Shkodër: Bashkia Koplik, Qyteti Koplik, Policia, Bankat, Institucione shtetrore, N/prefektura, Burgu i Recit.