Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Shkodër dhe Lezhë - OST
April 9, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Shkodër dhe Lezhë

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Laç 2 –Lezhë, në datat 09 dhe 10 Prill 2020 nga ora 04:00 deri në orën 04:05

OST sh.a. njofton se në datat 09 dhe 10 Prill nga ora 04:00 deri në orën 04:05 do të stakohet Linja 110kV Bushat 2 – Lezhë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacionet Lezhë dhe Bushat 1 si edhe disa zona:

në Rrethin Shkodër: Ish-komuna’’Bushat’’, fshatrat: Bushat, Ashte, Kosmaç, Melgushe, Ranxa, Mali Jushit.

në Rrethin Lezhë: Qytet Lezhe, Bashkia, Lagjia Gurra, Spitali, Policia, fabrika Eurofish, Zejmen, Tresh, Manati, Markatomaj, Pllane, Berzane, Koder Mulliri, SMT, lagjia Ish bonifikimi,Ishull Lezhe, Barbulloje, Hidrovori balldre, Shengjin, Rana e hedhme, Kenalle, Lagjet Skenderbeg, Frutore, Kune, Kodermarlekaj, Sheher, Lagjia Shaljan, Rreze Mali, Hidrovori Grykezeze, Malsi, Gryke Manati, Vain, Merqi, Rraboshte, Piraj, Kallmet, Blinisht, Fishte, Troshan, Krajn, Gjader, Balldre, Torovice, Grash, Mabe, Dajc, Dragushe, Fabrik peshku, Ujesjellesi Barbulloj, Gocaj, Hidrovorin Ishull, Fabrike Tulla.

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !