Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Pukë, Kukës dhe Shkodër - OST
May 14, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Pukë, Kukës dhe Shkodër

Mbi vazhdimin e punimeve të rikonstruksionit të anës 110kV të N/Stacionit Fush Arrëz, në datat 18-20 Maj 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

  • OST sh.a. njofton se në datat 18 – 20  Maj 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohen Zbarrat 110kV në N/Stacionin Fush Arrëz dhe stakim i Linjës 110kV Fush Arrëz – Hec Lumëzi, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacionet Fushe Arrez, Tuc, subjektet Hec-et Kryezi, Kabash, Fabrika pasurimit Bakrit si edhe disa zona:

në Rrethin Pukë: Bashkia Fushe Arres, (Fabrika Pasurimit), Gjegjan, Mesul, Shkoze, Kuzhnen, Kalivare, Kulla televizive, Nd.Perp.Drurit,Antena AMC, Lagja e Re, Bardhet, Flet, Lajthize, Vasiaj, Qafe Mali, Bicaj,Blinisht, Lumardhe, Rrape, Lumbardh, Tuc, Kimez, Miniera Munelle, Miniera Lak Roshi.

  • OST sh.a. njofton se në datën 18   Maj 2020 nga ora 06:00 deri në orën 06:05 dhe nga ora 08:00 deri në orën 08:05 do të stakohet Celësi 110kV në N/Stacionin Kukës të Linjës 110kV Kalimash – Kukës Rexhepaj, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacionet Kalimash, Kalimash Tunel, Krume, Kukes Rexhepaj, si dhe HEC-et: Bele, Pobreg, Cernaleve, Leproj Shemri si edhe disa zona:

në Rrethin Kukës: Borje, Novoseje, Shishtavec, Topojan, Lojme, Turaj, Oreshke, Borje Kollovoz, Zapod, Shtreze, Breki, Ramhas, Fabrika Kalimash Kalimash, Babqorr, Kryemadh, AMC Kalimash, Mamez, Myc mamez, Kolsh, Surroj, Çinamake, Aliaj, Suke, Shemri, Dobrush, Zahrisht, Pla, Nikoliq, St/Pompa Pla Krume, Vllahen, Nikoliq, Ujesjellesi Krume, Fshatrat:Bardhej, Helshan, Kostur, Perollaj, Ukperaj, Fshatrat e Tropojes: Kam, Zogaj, Kepenek, Xhuxhe, Antena RTSH, Qarr, Golaj, Qarrë, Letaj, Zgjeçetj, Pla, Brat, Dobrune, Dog, Qafe Prush, Cahan, Kishaj, Mujaj, Pogaj, ant AMC, Ant PLUS, St/P Ujsjeles Cahan, Fajze, Brenoge, Vranisht, Sefoll, Metaliaj, Myc-has, Tregtan, Liqe Kuq St/P Uj Branogdhe Tobel, Bashkia Krum (Lagjet:Nr 1,2,zona Industriale, lagjia informale(kodra Madhe) Peke, Gajrep, Pla, Krume, Spitali, Firma Elmir, Dukagjin, Petkaj, Cam, Shtane, Shikaj.

  • OST sh.a. njofton se në datën 18 Maj 2020 nga ora 06:00 deri në orën 08:00 do të stakohen Zbarrat 110kV në N/Stacionin Fush Arrëz, si edhe stalim te Linjave 110kV Fush Arrëz – Hec Lumezi; Linja 110kV Fush Arrëz – Kalimash; Linja 110kV Fush Arrëz – Hec Dardhë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacionet Fushe Arrez, Tuc, subjektet Hec-i Kryezi, Fabrika pasurimit Bakrit RT Minerals, N/stacioni Lajthiza (Subjekt Privat) si edhe disa zona:

në Rrethin Pukë: Bashkia Fushe Arres, (Fabrika Pasurimit), Gjegjan, Mesul, Shkoze, Kuzhnen, Kalivare, Kulla televizive, Nd.Perp.Drurit,Antena AMC, Lagja e Re, Bardhet, Flet, Lajthize, Vasiaj, Qafe Mali, Bicaj,Blinisht, Lumardhe, Rrape, Lumbardh, Tuc, Kimez, Miniera Munelle, Miniera Lak roshi.

Ndërsa për intervalin kohore prëj 5 min do të mbetën pa energji elektrike N/Stacionet Pukë, Hec-i  Kabash si edhe disa zona:

 

në Rrethin Shkodër: Luf, Qerret, Gomsiqe, Kçire, Vrrith, Kaftalle, Korthpule, Dush, Qerret Vogel, Qytet Puke, Lajthize, Zezaj, Bashkia Puke, Spitali, Policia,  Gjykata, Prokuroria, Lacaj, Kukaj, Lagjja re, Qelez, Bushat, Dedaj, Midhe, Berishe Vogel, Shopel, Kabash.

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !