Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Përmet - OST
June 8, 2021 Specialist Specialist

Njoftim për konsumatorët Përmet

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV dhe trakteve të tyre përkatëse , në datën 09 Qershor 2021 nga ora 08:30 deri në orën 15:00

 

OST sh.a. njofton se në datën 09 Qershor 2021 nga ora 08:30 deri në orën 15:00  do të stakohen zbarrat 110kV në nënstacionin Këlcyrë, të linjës 110kV Memaliaj – Këlcyrë dhe të linjës 110kV Përmet – Këlcyrë, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacioni Këlcyrë si dhe disa zona:

Qytet Këlcyrë, Peshtan , Kodër, Fushë Lekël, Stabilimenti Ujit A. Pasha, Katundishte, Podgoran Ujëmirë, Merjemaj, Fshati i Ri, Corrogunj, Ball, Ballaban, Azhan, Psar, Vinokash 1, Vinokash 2, Komarak, Kondas, Karat, Bubës 1, Beqaraj, Qafa e Rrapit, Malshove, Limar, Laskaj, Mbrezhdan, Riban, Fratar, Senican, Varibop, Kuqar, Grabovë, Kuqar Fushë, Argove, Pacomiti I Ri, Pacomit, Bedyqas, Panarit, Tolar, Leskovec, Topojan, Mertinj, Benje, Xhanar, Goricë, Luare, Suke, Zhepove, Rodenj, Pavar, Kajce, Grykë Këlcyrë , Uji i Pijshëm.

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !