Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Mirditë - OST
May 24, 2021 Specialist Specialist

Njoftim për konsumatorët Mirditë

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Rubik - Reps, në datën 25 Maj 2021 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

OST sh.a. njofton se në datën 25 Maj 2021 nga ora 08:00 – 08:05 dhe në orën 16:00 – 16:05 do të stakohet Linja 110kV Reps – Fushë Arrëz, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/Stacioni Reps, Miniera e Spac TETE Albania si edhe zonat:

Fshatrat : Letaj, Qyteza Reps, Ish. Komuna Fan, Shtrungaj, Nënsheg, Bisak, Klos, Katund i Ri, Konaj, Shëngjin, Petesh, Zall-Gjuce, Munell, Domgjon, Gjader, Sander, Hebe, Thirr, Gjugje, Lasht, Shkorret, Maja e Madhe, Plagëz, Gurth Spaç, Ish Kom. Orosh, Kodër Rane, Kullaxhi, Blinisht, Shpal, Vau Madh, Mashterkor, Lgjin Gryk Orosh, Bulshar, Ndërshen.

OST sh.a. njofton se në datën 25 Maj 2021 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet Linja 6kV e Fidrit F4 Komunale në N/Stacionin Rubik, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

Rubik pjesërisht, Ujësjellësi, Lagjia Vjetër, Fshatrat Munaz, Rraje Zeze, Rrethi Epërm, Vele, Varreshkejz, Arreze.

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !