Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Mirditë - OST
April 21, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Mirditë

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Rubik - Reps, në datat 17 dhe 18 Prill 2020 nga ora 05:00 deri në orën 05:05

OST sh.a. njofton se në datat 17 dhe 18 Prill 2020 nga ora 05:00 deri në orën 05:05 do të stakohet Linja 110kV Reps – Fush Arrëz, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacioni Reps, Miniera e Spac TETE Albania si edhe disa zona:

në Rrethin Mirditë: Fshatrat : Letaj, Qyteza Rreps, Ish. Kom. Fan (Shtrungaj, Nensheg, Bisak, Klos, Fan, Katun i Ri, Konaj, Shengjin, Petesh, Zall-Gjuce, Munell, Domgjon, Gjader, Sander, Hebe, Thirr, Gjugje, Lasht, Shkorret, Maja Madhe, Plagez, Gurth Spaç, Ish Kom. Orosh, Koder Rane, Kullaxhi, Blinisht, Shpal, Vau Madh, Mashterkor, Lgjin Gryk Orosh, Bulshar, Ndershen.

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !