Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Librazhd - OST
October 14, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Librazhd

Për stakimin e Traktit 110kV të Linjave e Zbarrave 110kV, lidhur me kontrollin perfundimar në N/Stacionin Përrenjas, në datën 16 Tetor 2020 nga ora 06:00 deri në orën 08:00

OST sh.a. njofton se në datën 16 Tetor 2020 nga ora 06:00 deri në orën 08:00 do  të stakohen: Traktet 110kV të N/Stacionit Përrenjas, Linja 110kV Përrenjas – Librazhd, Linja 110kV Përrenjas – Guri Kuq dhe stakim të Zbarave 110kV në N/Stacionin Përrenjas,  si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/stacionet Përrenjas, dhe Hec-et Sllabinje, Bishnice, Stranik, Stravaj, Egnatia si edhe disa zona:

 

në Rrethin Librazhd:  Qyteti (pjeserisht), Komuna Proptisht Pogradec, Komuna Stravaj fshatrat Dritaj Kromi, Kabina 5, Miniera, Rastan, Prrenjas, Fshat qender, Shqiponje, Stranik, Stravaj, Vishok, Skroske, Peshtan, Pishkash, Selishte,Varove, Luqinje, Miniera Kromit, Ish Komunat Qukes, Rrajce, fshatrat Bardhaj, Kotodesh, Rrajce Fushe, Kovanik, Skenderbej, Sutaj, Urake, Pocivalle, Katjel, Dogana Qaf Thane, Biznese.

 

 

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !