Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Librazhd dhe Pogradec - OST
April 15, 2020 Brisela Mehmetllari

Njoftim për konsumatorët Librazhd dhe Pogradec

Për stakim të domosdoshëm për kthim ne skemë normale të Linjës 110kV Korçë – Pogradec, në datën 15 Prill 2020 nga ora 04:00 deri në orën 04:05

             OST sh.a. njofton se në datën 15 Prill 2020 nga ora 04:00 deri në orën 04:05 do të stakohen Linjat 110 kV Përrenjas – Librazhd dhe Linja 110kV Përrenjas – Gur i Kuq, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacionet Perrenjas, dhe Hec-et Sllabinje, Bishnice, Stranik, Stravaj, Egnatia, si edhe disa zona:

në Rrethin Librazhd: Kom. Orenje, Fshatrat: Ballgjin, Dranovice, Floq, Funarëz, GuraKuq, Kuturman, Zona Industriale, Ushtaraku, Spitali, Frigoriferi, Fshatrat: Babje, Buzgar, Drapata Hotolisht, Dragostunje, Ferrë, Frarë Hotolisht, Gurekuqe dhe Heci / Xhyrë, Gafërr, Fushe Bushe, Dedashmet, Gurorja,  Mirak Katund, Polis, Damjan, Qendër, Rrumbullak, Sheshe, Skode, Vale, Antena AMC, Fabrika Cigareve, Turizmi, Zona Industriale, Stacioni I Trenit Qytet, Arrëz Gizaresh, Balëz, Boravë, Borici, Brazdaj, Gizavesh, Spitali Qytet, Fabrika, Qyteti (pjeserisht), Komuna Proptisht Pogradec, Komuna Stravaj fshatrat Dritaj Kromi, Kabina 5, Miniera, Rastan, Prrenjas, Fshat qender, Shqiponje, Stranik, Stravaj, Vishok, Skroske, Peshtan, Pishkash, Selishte,Varove, Luqinje, Miniera Kromit, Ish Komunat Qukes, Rrajce, fshatrat Bardhaj, Kotodesh, Rrajce Fushe, Kovanik, Skenderbej, Sutaj, Urake, Pocivalle, Katjel, Dogana Qaf Thane, Biznese.

            OST sh.a. njofton se në datën 15 Prill 2020 nga ora 04:00 deri në orën 04:05 do të stakohet Çelësi 110kV i Linjës 110 kV Korçë – Pogradec, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacionet Pogradec, Petrushe, Guri Kuq, si edhe disa zona:

në Rrethin Pogradec: Komuna Hudenisht, Memelisht, Fabrika Melavisht, Guri Kuq, stacioni pompave, Antenat Çervenake, Trebinje, Bashkia Pogradec: Lagjet 3, 4, 5, Gorica, Kalaja, Ish Komuna Velçan, Bishnice, Pleshisht, Potgozhan, Fabrika Perpunimi Gizez, Plazhi, Komuna Buçimas, Spitali,Trikotazhi, Çerrave, Fshatrat: Gesht, Verdove, Remenj, Parku, Banka, Ujesjellesi i Qytetit Pogradec, hidrovori Volorek. Stacioni pompave, Komuna Buçimas, Tushemisht, Dogana tushemisht, Hidrovori, Materniteti, Teatri Kukullave, Turizmi, Kampi, Qendra, Posta, Parafabrikatet, Blloku, Perpunimdruri, Gazerma, Ushtria, Lini, 1 Maji, Vilat, SMT.