Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Librazhd dhe Elbasan - OST
June 21, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Librazhd dhe Elbasan

Për kryerje punimesh në N/Stacionin Prenjas dhe Përparim, në datat 22 – 26 Qershor 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

  • OST sh.a. njofton se në datën 22 Qershor 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohen Celësat 6kV të Fidrave F1, F4, F5 në N/Stacionin Përrenjas, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike disa zona:

 

Librazhd: Qyteti (pjeserisht), Skroske, Peshtan, Pishkash, Selishte,Varove, Luqinje, Miniera Kromit.

 

  • OST sh.a. njofton se në datën 23 Qershor 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohen Celësat 6kV të Fidrave F3, F7, F9 në N/Stacionin Përrenjas, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike disa zona:

 

Librazhd: Komuna Stravaj, fshatrat Dritaj Kromi, Kabina 5, Miniera, Rastan Prrenjas, Fshat qender, Shqiponje, Stranik, Stravaj, Vishok, Komuna Rrajce, fshatrat Bardhaj, Kotodesh, Rrajce Fushe, Kovanik, Skenderbej, Sutaj, Urake, Pocivalle, Dogana Qaf Thane, Biznese.

 

  • OST sh.a. njofton se në datën 24 Qershor 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohen Celësat 6kV të Fidrave F2, F6, F8 në N/Stacionin Përrenjas, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike disa zona:

 

Librazhd: Komuna Qukes, Komuna Proptisht Pogradec, Qyteti Prrenjas (pjeserisht), Fshati Katjel.

 

 

  • OST sh.a. njofton se në datën 25 Qershor 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohen Celësat 10kV të Fidrave F1, F3, F7 në N/Stacionin Përparim, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike disa zona:

 

Elbasan: Kom. Perparim, Fshat: Bicaj, Garrunje, Lisnaj, Perparim qender, Ish Komuna Gjocaj, Fshat: Bardhas, Kurtaj, Osmanshej, Rrumbullak, Celhakaj, Spitali, Capanaj, Palaj, Grumbullimi.

 

  • OST sh.a. njofton se në datën 26 Qershor 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohen Celësat 10kV të Fidrave F2, F4, F6 në N/Stacionin Përparim, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike disa zona:

 

Elbasan: Kom. Pajov, Fshat: Bishqem, Cacabez, Cengele, Gryksh, Hazgjok, Haspirej, Lazaren, Paulesh, Vidhas-Halgjer, Lolaj, Pajove qender, Sheze, Fshat; Algjinaj , Pekishte, Korthnek, Vasha, Privat, Qyteti Peqin, Burgu Peqin, Bashkia, Telekomi.

 

 

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !