Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Lezhë, Kurbin & Mirëditë - OST
September 13, 2021 Specialist Specialist

Njoftim për konsumatorët Lezhë, Kurbin & Mirëditë

Për remont të planifikuar të linjës 110kV Laç 1 – Fush Kuqe,  dhe të linjës 110kV Rubik – Reps, në datat 13-14 Shtator 2021 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

 

  • OST sh.a. njofton se në datat 13-14 Shtator 2021 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet linja 110kV Laç 1 – Fush Kuqe, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacionet stacionet Rrile, Fush Kuqe, Hidrovoret Droje-Shellinze, si dhe Pompat e Ujesjellesit Fush Kuqe, subjekti Vata Metal, Alpol si edhe disa disa zona:

 

Fush Kuqe Qender, Kisha- Gurrez, Privat, Tufzimi, Patok, Ujesjellsi Fushe-Kuqe, Qender F-Kuqe, Plazh-Patok, Kisha katolike, Komplekse, Qendra 1, Mirditori 1+2, Firme Betoni.

 

Rrile: Gryk Lumi (Kom. Shenkoll), Barbulloje, Gajush, Shenkoll, Tale, Burgu Shkolle, Hidrovoret Droje, Tale.

 

  • OST sh.a. njofton se në datën 14 Shtator 2021 nga ora 08:00 deri në orën 08:05 dhe nga ora 16:00 deri në orën 16:05 do të stakohet linja 110kV Reps – Fush Arrëz, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacionet stacionet Reps, dhe Miniera e Spac TETE Albania, Hec-i Zall Xhuxhe si edhe disa zona:

Fshatrat : Letaj, Qyteza Reps, Ish. Komuna Fan, Shtrungaj, Nensheg, Bisak, Klos, Katun I Ri, Konaj, Shengjin, Petesh, Zall-Gjuce, Munell, Domgjon, Gjader, Sander, Hebe, Thirr, Gjugje, Lasht, Shkorret, Maja Madhe, Plagez, Gurth Spaç, Ish Kom. Orosh, Koder Rane, Kullaxhi, Blinisht, Shpal, Vau Madh, Mashterkor, Lgjin Gryk Orosh, Bulshar, Ndershen.

 

Falenderojmë për mirëkuptimin !