Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Lezhë dhe Shkodër - OST
April 29, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Lezhë dhe Shkodër

Për remont të planifikuar sipas planit grafik, të Linjës 110kV Bushat 2 - Lezhë, në datat 30 Prill dhe 01 Maj 2020

 

  • OST sh.a. njofton se në datën 30 prill në intervalin kohor 08:00-15:30 do të stakohet Linja 110kV Bushat 2 – Lezhë, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/Stacioni Bushat 1 si edhe disa zona:

Shkodër: Ish-komuna’’Bushat’’, fshatrat: Bushat, Ashte, Kosmaç, Melgushe, Ranxa, Mali Jushit.

  • OST sh.a. njofton se në datën 30 prill dhe 01 maj nga ora 05:00 deri në orën 05:05 do të stakohet Linja 110kV Bushat 2 – Lezhë,  si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/Stacionet Lezhë dhe Bushat 1 si edhe disa zona:

Lezhë: Qytet Lezhë, Bashkia, Lagjia Gurra, Spitali, Policia, fabrika Eurofish, Zejmen, Tresh, Manati, Markatomaj, Pllane, Berzane, Koder Mulliri, SMT, lagjia Ish bonifikimi, Ishull Lezhe, Barbulloje, Hidrovori balldre, Shengjin, Rana e hedhme, Kenalle, Lagjet Skenderbeg, Frutore, Kune, Kodermarlekaj, Sheher, Lagjia Shaljan, Rreze Mali, Hidrovori Grykezeze, Malsi, Gryke Manati, Vain, Merqi, Rraboshte, Piraj, Kallmet, Blinisht, Fishte, Troshan, Krajn, Gjader, Balldre, Torovice, Grash, Mabe, Dajc, Dragushe, Fabrik peshku, Ujesjellesi Barbulloj, Gocaj, Hidrovorin Ishull, Fabrike Tulla.

Shkodër: Ish-komuna Bushat, fshatrat: Bushat, Ashte, Kosmaç, Melgushe, Ranxa, Mali Jushit.

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !