Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Kurbin & Krujë - OST
September 15, 2021 Specialist Specialist

Njoftim për konsumatorët Kurbin & Krujë

Për stakimin e linjës 110kV Fush Krujë – Laç 1,   për zëvendësimin e Trasit OPGV, me masë sigurie stakimin e linjave 6kV, në datat 16-17 Shtator 2021 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

 

 

  • OST sh.a. njofton se në datat 16-17 Shtator 2021 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet linja 110kV Fush Krujë – Laç 1, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacioni Mamurras si edhe disa disa zona:

Bashkia Mamurras, Fushe Mamurrasi, Bizneset ne Autostrade Mamurras, Abulena, Karburant Eri, Lagja Demokracia, Lagja Re; ish-komuna Thumane, Dukagjin, Zhej, Ujesjellsi Mamurras.

  • OST sh.a. njofton se në datat 16-17 Shtator 2021 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet linja 6kV të fidrit Laç1 në nëstacionin Laç 1, si masë sigurie për punimet në linjën 110kV Fush Krujë – Laç 1, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa disa zona:

Qyteti Laç: Lagjia 2 Pjeserisht, Lagjia Nr 1.

  • OST sh.a. njofton se në datat 16-17 Shtator 2021 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet linja 6kV të fidrit Sanxhak në nëstacionin Laç 1 , si masë sigurie për punimet në linjën 110kV Fush Krujë – Laç 1, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa disa zona:

Fshati Sanxhak.

  • OST sh.a. njofton se në datat 16-17 Shtator 2021 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet linja 6kV të fidrit Kombinat në nëstacionin Laç 1 , si masë sigurie për punimet në linjën 110kV Fush Krujë – Laç 1, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa disa zona:

Autostrada, Fush Gjorm pjeserisht, ish Kombinat.

 

  • OST sh.a. njofton se në datat 16-17 Shtator 2021 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet linja 6kV të fidrit Hekurudha në nëstacionin Laç 1 , si masë sigurie për punimet në linjën 110kV Fush Krujë – Laç 1, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa disa zona:

Fshatrat : Gjorm, Zhej, Shen Meri.

  • OST sh.a. njofton se në datat 16 dhe 18 Shtator 2021 nga ora 05:00 – 05:05 dhe nga ora 16:00 – 16:05 do të stakohet linja 110kV Tirana 1 – Fush Krujë, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike gjate intervaleve kohore nënstacionet Fush Kruje, Kruje, Mamurras, Mobile Fush Kruje si edhe disa zona:

Qytetin Fushe Kruje, Ashan, Lagjet SMT, Duhani, Pallati Hark, Grumbullimi, Kastriot, Hasan, Shelqet, Kullase, Halil, Zeze, Nikel, Larushk, Arrameras, Ura Gjoles, Fshatrat Larushke, Tapize, Shelqet, Nikel, Verion, Grete, Kercaj, Goran, Fushe Kruje- Rinas(pjeserisht), Burgu Fushe Kruje, Fabrika Tullave, Fshat Fushe Kruje, Kodra Qeleve, Borizan, Thuman, Derven, Gramez, Bregui Lumit, Grize ), Pompat e Ujesjellsit Durres, Brrok, Zall, Makaresh, Gurore, Luz, Bilaj, Mergjin, Budell, Bubq, Dari, Mazhe e Madhe, Mallkuç, (Firma Ital Koli), Serat Private, Qyteti Lagjet: Barosh, Perlat, Emiraj, Mece, Berbere, Burgu, Pazari, Reparti Ushtarak, Qendra e qytetit, Bashkia, Policia, Spitali, Fabrika Kepuceve, Telekomi, Turizmi, Kraste, Pengile, Malsia Kruje, Lagjet Gezim Zeneli, Hoxhe, Abaze, Spitali, Reparti Ushtarak, Antenat, Fshatrat: Brunz Mali, Ranze, Isake, Fabrike Druri, Kroi Madh, Kampi Pionereve.

Bashkia Mamurras, Fushe Mamurrasi, Bizneset ne Autostrade Mamurras, Abulena, Karburant Eri, Lagja Demokracia, Lagja Re; ish-komuna Thumane, Dukagjin, Zhej, Ujesjellsi Mamurras.

 

Falenderojmë për mirëkuptimin !