Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Kurbin dhe Lezhë - OST
May 18, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Kurbin dhe Lezhë

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Lac 1 – Fush Kuqe, në datën 18 Maj 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

 

OST sh.a. njofton se në datën 18 Maj 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet Linja 110kV Lac 1 – Fush Kuqe, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/Stacionet Rrile, Fush Kuqe, Hidrovoret Droje-Shellinze, si dhe Pompat e Ujesjellesit Fush Kuqe, subjekti Vata Metal.Shijak si edhe disa zona:

në Rrethin Kurbin: Fush Kuqe Qender, Kisha- Gurrez, Privat, Tufzimi, Patok, Ujesjellsi Fushe-Kuqe, Qender F-Kuqe, Plazh-Patok, Kisha katolike, Komplekse, Qendra 1, Mirditori 1+2, Firme Betoni.

në Rrethin Lezhë: Rrile: Gryk Lumi (Kom. Shenkoll),  Barbulloje, Gajush, Shenkoll, Tale, Burgu Shkolle, Hidrovoret Droje, Tale.

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !