Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Kurbin dhe Krujë - OST
March 9, 2021 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Kurbin dhe Krujë

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Fush Krujë – Laç 1, në datën 10 Mars 2021 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

  • OST sh.a. njofton se në datën 10 Mars 2021 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet Linja 110kV Fush Krujë – Laç 1, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/stacioni Mamurras si edhe disa zona:

 

në Rrethin Kurbin: Bashkia Mamurras, Fushe Mamurrasi, Bizneset ne Autostrade Mamurras, Abulena, Karburant Eri, Lagja Demokracia, Lagja Re; ish-komuna Thumane, Dukagjin, Zhej, Ujesjellsi Mamurras.

 

  • OST sh.a. njofton se në datat 10 dhe 11 Mars 2021 nga ora 05:00 deri në orën 05:05 do të stakohet Linja 110kV Tirana 1 – Fush Krujë, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/stacionet stacionet Fush Kruje, Kruje, Mamurras,

Mobile Fush Krujes si edhe disa zona:

 

në Rrethin Krujë: Qytetin Fushe Kruje, Ashan, Lagjet SMT, Duhani, Pallati Hark, Grumbullimi, Kastriot, Hasan, Shelqet, Kullase, Halil, Zeze, Nikel, Larushk, Arrameras, Ura Gjoles, Fshatrat Larushke, Tapize, Shelqet, Nikel, Verion, Grete, Kercaj, Goran, Fushe Kruje- Rinas(pjeserisht), Burgu Fushe Kruje, Fabrika Tullave, Fshat Fushe Kruje, Kodra Qeleve, Borizan, Thuman, Derven, Gramez, Bregui Lumit, Grize ), Pompat e Ujesjellsit Durres, Brrok, Zall, Makaresh, Gurore, Luz, Bilaj, Mergjin, Budell, Bubq, Dari, Mazhe e Madhe, Mallkuç, (Firma Ital Koli), Serat Private, Qyteti Lagjet: Barosh, Perlat, Emiraj, Mece, Berbere, Burgu, Pazari, Reparti Ushtarak, Qendra e qytetit, Bashkia, Policia, Spitali, Fabrika Kepuceve, Telekomi, Turizmi, Kraste, Pengile, Malsia Kruje, Lagjet Gezim Zeneli, Hoxhe, Abaze, Spitali, Reparti Ushtarak, Antenat,

Fshatrat: Brunz Mali, Ranze, Isake, Fabrike Druri, Kroi Madh, Kampi Pionereve.

në Rrethin Kurbin: Bashkia Mamurras, Fushe Mamurrasi, Bizneset ne Autostrade Mamurras, Abulena, Karburant Eri, Lagja Demokracia, Lagja Re; ish-komuna Thumane, Dukagjin, Zhej, Ujesjellsi Mamurras.

 

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !