Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Kurbin dhe Krujë - OST
May 18, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Kurbin dhe Krujë

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Fush Krujë – Lac 1, në datën 19 maj 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

  • OST sh.a. njofton se në datën 19 maj, në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohet linja 110kV Fushë Krujë – Lac 1, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/Stacioni Mamurras si edhe disa zona:

Kurbin: Bashkia Mamurras, Fushë Mamurrasi, Bizneset në Autostradë Mamurras, Abulena, Karburant Eri, Lagjia Demokracia, Lagjia Re; ish-komuna Thumanë, Dukagjin, Zhej,  Ujësjellësi Mamurras.

  • OST sh.a. njofton se në datat 19 dhe 20 maj, në intervalin kohor 05:00-05:05 do të stakohet linja 110kV Tirana 1 – Fushë Krujë, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/Stacionet Fushë-Krujë, Krujë, Mamurras, Mobile Fushë Krujë si edhe zonat:

Krujë: Qyteti Fushe-Krujë, Ashan, Lagjet SMT, Duhani, Pallati Hark, Grumbullimi, Kastriot, Fshtrat Hasan, Shelqet, Kullase, Halil, Zeze, Nikël, Larushk, Arrameras, Ura Gjoles, Fshatrat (Larushke, Tapize, Shelqet, Nikel, Verion, Grete, Kercaj, Goran, Fushe Kruje- Rinas(pjeserisht), Burgu Fushe Kruje, Privat/ Fabrika Tullave, Fshat Fushe Kruje, Kodra Qeleve, Borizan, Thuman, Derven, Gramez, Bregui Lumit, Grize ), Pompat e Ujesjellsit Durres, Brrok, Zall, Makaresh, Gurore, Luz, Bilaj, Mergjin, Budell, Bubq, Dari, Mazhe e Madhe, Mallkuç, (Firma Ital Koli), Serat Private, Qyteti Lagjet: Barosh, Perlat, Emiraj, Berbere, Mece, Burgu, Pazari, Reparti Ushtarak, Qendra e qytetit, Bashkia, Policia, Spitali, Fabrika Kepuceve, Telekomi, Turizmi, Zona Kraste, Pengile, Reparti Ushtarak, Lagjet Gezim Zeneli, Hoxhe, Abaze, Malsia Kruje, Spitali, Antenat, Fshatrat: Brunz Mali, Ranze, Isake, Fabrike Druri, Kroi Madh, Kampi Pionereve.

Kurbin: Bashkia Mamurras, Fushë-Mamurrasi, Bizneset në Autostradë Mamurras, Abulena, Karburant Eri, Lagjia Demokracia, Lagjia Re; ish-komuna Thumanë, Dukagjin, Zhej, Ujësjellësi Mamurras.

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !