Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Kurbin dhe Krujë - OST
May 15, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Kurbin dhe Krujë

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Fush Krujë – Lac 1, në datën 19 Maj 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

  • OST sh.a. njofton se në datën 19 Maj 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet Linja 110kV Fush Krujë – Lac 1, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/Stacioni Mamurras si edhe disa zona:

në Rrethin Kurbin: Bashkia Mamurras, Fushe Mamurrasi, Bizneset ne Autostrade Mamurras, Abulena, Karburant Eri, Lagja Demokracia, Lagja Re; ish-komuna Thumane, Dukagjin, Zhej,  Ujesjellsi Mamurras.

  • OST sh.a. njofton se në datat 19 dhe 20 Maj 2020 nga ora 05:00 deri në orën 05:05 do të stakohet Linja 110kV Tirana 1 – Fush Krujë, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/Stacionet Fush Kruje, Kruje, Mamurras, Mobile Fush Kruje si edhe disa zona:

në Rrethin Krujë: Qytetin Fushe Kruje, Ashan, Lagjet SMT, Duhani, Pallati Hark, Grumbullimi, Kastriot, Fshtrat Hasan, Shelqet, Kullase, Halil, Zeze, Nikel, Larushk, Arrameras, Ura Gjoles, Fshatrat (Larushke, Tapize, Shelqet, Nikel, Verion, Grete, Kercaj, Goran, Fushe Kruje- Rinas(pjeserisht), Burgu Fushe Kruje, Privat/ Fabrika Tullave, Fshat Fushe Kruje, Kodra Qeleve, Borizan, Thuman, Derven, Gramez, Bregui Lumit, Grize ), Pompat e Ujesjellsit Durres, Brrok, Zall, Makaresh, Gurore, Luz, Bilaj, Mergjin, Budell, Bubq, Dari, Mazhe e Madhe, Mallkuç, (Firma Ital Koli), Serat Private, Qyteti Lagjet: Barosh, Perlat, Emiraj, Berbere, Mece, Burgu, Pazari, Reparti Ushtarak, Qendra e qytetit, Bashkia, Policia, Spitali, Fabrika Kepuceve, Telekomi, Turizmi, Zona Kraste, Pengile, Reparti Ushtarak, Lagjet Gezim Zeneli, Hoxhe, Abaze, Malsia Kruje, Spitali, Antenat, Fshatrat: Brunz Mali, Ranze, Isake, Fabrike Druri, Kroi Madh, Kampi Pionereve.

në Rrethin Kurbin: Bashkia Mamurras, Fushe Mamurrasi, Bizneset ne Autostrade Mamurras, Abulena, Karburant Eri, Lagja Demokracia, Lagja Re; ish-komuna Thumane, Dukagjin, Zhej, Ujesjellsi Mamurras.

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !