Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Kukës - OST
June 3, 2021 Specialist Specialist

Njoftim për konsumatorët Kukës

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Hec Lajthizë – Kalimash , në datën 04 Qershor 2021 në intervalet kohore 08:00 – 08:05 dhe 16:00 – 16:05

OST sh.a. njofton se në datën 04 Qershor 2021 në intervalet kohore 08:00 – 08:05 dhe 16:00 – 16:05 do të stakohen Çelësi 110kV të Linjës Kukës – Lapaj në nënstacionin Kukës, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacionet Kalimash, Kalimash Tunel, Krume, Kukes Rexhepaj, HEC-et: Bele, Pobreg, Cernaleve, Leproj Shemri, Thanza,si dhe Fabrika e pasurimit si dhe disa zona:

Borje, Novoseje, Shishtavec, Topojan, Lojme, Turaj, Oreshke, Borje Kollovoz, Zapod, Shtreze, Breki, Ramhas, Fabrika Kalimash Kalimash, Babqorr, Kryemadh, AMC Kalimash, Mamez, Myc mamez, Kolsh, Surroj, Çinamake, Aliaj, Suke, Shemri, Dobrush, Zahrisht, Pla, Nikoliq, St/Pompa Pla Krume, Vllahen, Nikoliq, Ujesjellesi Krume, Fshatrat:Bardhej, Helshan, Kostur, Perollaj, Ukperaj, Fshatrat e Tropojes: Kam, Zogaj, Kepenek, Xhuxhe, Antena RTSH, Qarr, Golaj, Qarrë, Letaj, Zgjeçetj, Pla, Brat, Dobrune, Dog, Qafe Prush, Cahan, Kishaj, Mujaj, Pogaj, ant AMC, Ant PLUS, St/P Ujsjeles Cahan, Fajze, Brenoge, Vranisht, Sefoll, Metaliaj, Myc-has, Tregtan, Liqe Kuq St/P Uj Branogdhe Tobel, Bashkia Krum (Lagjet:Nr 1,2,zona Industriale, lagjia informale(kodra Madhe) Peke, Gajrep, Pla, Krume, Spitali, Firma Elmir, Dukagjin, Petkaj, Cam, Shtane, Shikaj.

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !