Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Kucovë - OST
May 12, 2021 Specialist Specialist

Njoftim për konsumatorët Kucovë

Për punime në gjendje avarie për thikën e zbarrave të Linjës 110kV Kajan – Kucovë dhe të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Kucovë, në datën 14 Maj 2021 nga ora 05:00 deri në orën 10:00

OST sh.a. njofton se në datën  14 Maj 2021 nga ora 05:00 deri në orën 10:00 do të stakohet Linja 110kV Kajan – Kucovë dhe Zbarrat 110kV në N/Stacionin Kucovë, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

 

në Rrethin Kucovë: Komunat Perondi, Poshnje, Fshatrat Tapi, Ciflik, Lagja Posobllok, Fider Nafte, Komuna Kozare, Fshatrat Gege, Avaleas, Lagja Ferma Partizani, Lagjia Avaleas Qender, Ferma Partizani, Arrez, Lagjet Koraqet, Dhanet, Tafallaret, Tolanjaket, Katermaja, Pellumb Zyla, Lagjia Tafi Skendo, Uzina Mekanike Naftes, Fier-Mimar, Bozok, Salc Kozare, Ferras, Rrogozet, Sallanjaket, Polovin, Drize, Kaldaja, Fshatrat Frasher, Dikater.

 

 

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !