Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Kuçovë dhe Berat - OST
November 24, 2021 Specialist Specialist

Njoftim për konsumatorët Kuçovë dhe Berat

Për stakimin për masë sigurie të linjave 35, 10 dhe 6kV intersektuese,  masë sigurie për punimet përfundimtare të rikonstruksionit të Linjës 110kV Kuçovë – Jagodinë, në datat 25 – 26 Nëntor 2021 nga ora 06:00 deri në orën 14:00

 

  • OST sh.a. njofton se në datat 25 – 26 Nëntor 2021 nga ora 06:00 deri në orën 14:00 do të stakohet linja 6kV të Fidrave F1, F3 në nënstacionin Kuçovë, si masë sigurie për punimet e linjës 110kV Kuçovë – Jagodinë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike zonat:

Komuna Kutalli, Drenovice, Samatice, Rerza, Nafta.

  • OST sh.a. njofton se në datat 25 – 26 Nëntor 2021 nga ora 06:00 deri në orën 14:00 do të stakohet linja 10kV të Fidrave F1, F4. F8 në nënstacionin Kuçovë, si masë sigurie për punimet e linjës 110kV Kuçovë – Jagodinë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike zonat:

Komuna Perondi, Rajoni i Policise, Bashkia Ure vajgurore (pjeserisht), fshati Guri Bardhe, Komuna Sinje, Hidrovori.

  • OST sh.a. njofton se në datat 25 – 26 Nëntor 2021 nga ora 06:00 deri në orën 14:00 do të stakohet linja 35kV Kuçovë – Kombinat Berat, si masë sigurie për punimet e linjës 110kV Kuçovë – Jagodinë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike dy here nga 5 min zonat:

Komuna Velabisht, Otllak, Fshatrat: Remanic, Starove, Morave, Orizaj, komuna Lumas, Sh.A.T, Zona Kombinat Berat, Matuka, Alba Text, Alba Kolor, “Fab mielli agri food” Kazazi, “Marlotex”, Fabrika e Sallamit, Pularie Mobileri Kushi, Cener SHPK, Sidneji Ushqimore, Matuka 2, Prodhim kepucesh.

 

Falenderojmë për mirëkuptimin !