Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Krujë dhe Kurbin - OST
October 28, 2020 elio cena

Njoftim për konsumatorët Krujë dhe Kurbin

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Tirana 1 – Fush Krujë dhe të Zbarrave 110kV Seksioni i I-rë në N/Stacionin Fush Krujë, në datën 29 Tetor 2020

  • OST sh.a. njofton se në datën 29 Tetor 2020 nga ora 08:00 deri në orën 11:00 do të stakohen Zbarrat 110kV të Seksionit të I-rë të N/Stacionin Fush Krujë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Krujë:  Fabrika Cimentos Zalle, Fabrika Tullave, Fshatrat: Borizane, Thumane, Derven, Gramez, Sukth, Brrok, Ura Gjoles, Subjektet private rruga Fush Kruje-Lac, Pompat Durres.

  • OST sh.a. njofton se në datën 29 Tetor 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet Linja 110kV Tirana 1 – Fush Krujë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacioni Mobile Fush Krujë si edhe disa zona:

në Rrethin Krujë:  Fush Kruje (pjeserisht), Lagjet SMT, Duhani, Pallati Hark, Grumbullimi, Kastriot, Fshtrat Hasan, Shelqet, Kullase, Halil, Zeze, Nikel, Larushk, Arrameras.

  • OST sh.a. njofton se në datën 29 Tetor 2020 nga ora 08:00 deri në orën 08:05 dhe nga ora 16:00 deri në orën 16:05 do të stakohet Linja 110kV Tirana 1 – Fush Krujë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike për intervalin kohorë prej 5 min N/Stacionet Fush Kruje, Kruje, Mamurras, Mobile Fush Kruje si edhe disa zona:

në Rrethin Krujë:  Qytetin Fushe Kruje, Ashan, Lagjet SMT, Duhani, Pallati Hark, Grumbullimi, Kastriot, Hasan, Shelqet, Kullase, Halil, Zeze, Nikel, Larushk, Arrameras, Ura Gjoles, Fshatrat Larushke, Tapize, Shelqet, Nikel, Verion, Grete, Kercaj, Goran, Fushe Kruje- Rinas(pjeserisht), Burgu Fushe Kruje, Fabrika Tullave, Fshat Fushe Kruje, Kodra Qeleve, Borizan, Thuman, Derven, Gramez, Bregui Lumit, Grize ), Pompat e Ujesjellsit Durres, Brrok, Zall, Makaresh, Gurore, Luz, Bilaj, Mergjin, Budell, Bubq, Dari, Mazhe e Madhe, Mallkuç, (Firma Ital Koli), Serat Private, Qyteti Lagjet: Barosh, Perlat, Emiraj, Mece, Berbere, Burgu, Pazari, Reparti Ushtarak, Qendra e qytetit, Bashkia, Policia, Spitali, Fabrika Kepuceve, Telekomi, Turizmi, Kraste, Pengile, Malsia Kruje, Lagjet Gezim Zeneli, Hoxhe, Abaze, Spitali, Reparti Ushtarak, Antenat, Fshatrat: Brunz Mali, Ranze, Isake, Fabrike Druri, Kroi Madh, Kampi Pionereve.

në Rrethin Kurbin: Bashkia Mamurras, Fushe Mamurrasi, Bizneset ne Autostrade Mamurras, Abulena, Karburant Eri, Lagja Demokracia, Lagja Re; ish-komuna Thumane, Dukagjin, Zhej, Ujesjellsi Mamurras.

 

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !