Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Kolonjë - OST
June 15, 2021 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Kolonjë

Për stakim të planifikuar të linjës 110kV Korçë – Ersekë dhe linja 110kV Ersekë – Përmet,
në datën 16 Qershor 2021 nga ora 08:00 deri në orën 15:30

 

OST sh.a. njofton se në datën 16 Qershor nga ora 08:00 deri në orën 15:30 do të stakohet linja 110kV Korçë – Ersekë, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacionet Erseke, Mollas, si dhe HEC-et Treska 1, 2, 3, Qarr, Qafë zeze, Langarice si dhe disa zona:

Komuna Mollas, Antenat Ersekë, Fshatra të Ish Komunave Mollas, Çlirim dhe Vithkuq, Hec-et Treska, Qarr, Qafë Zeze, Fshatra të Ish Komunave Qender, Mollas, Novoselë, Barmash, N/prefektura, Bashkia Ersekë, Gjimnazi, Policia, Spitali, Poliklinika, Leskovik, Ujësjellësi Qytet Ersekë, Antenat telecom Ersekë.

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !