Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Kavajë, Durrës - Shijak - OST
June 15, 2021 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Kavajë, Durrës – Shijak

Për zëvendësimin e Thikës 110kV në N/Stacionin Kavajë të Linjës 110kV Kavajë – Rrazhbull
dhe remont të planifikuar të Linjës 110kV Rrazhbull – Sallmone(Sukth) ,
në datat 16 dhe 17 Qershor 2021

 

  • OST sh.a. njofton se në datën 16 Qershor 2021 në intervalin kohorë 11:00- 12:00 dhe 15:00 – 16:00 do të stakohet linja 110kV Rrazhbull – Kavajë si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacioni Golem si dhe disa zona:

Ura Golemit – Shkembi Kavajes, Hotel Floëers, Hotel Rindi, Hotel Eter, Hotel Klajdi, Hotel Royal G, Kastrati, Hotel Fafa, Hotel Prestigj, Pishat e buta, Pandi Carapuli, Seferaj, Mali Robit, Golemas, Pilaj, Karburant Eurodrin.

  • OST sh.a. njofton se në datën 17 Qershor 2021 nga ora 09:00 deri në orën 13:30 do të stakohet linja 110kV Rrazhbull – Sallmone (Sukth), si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacionet Sallmone (Sukth), Gjiri Lalezit, si dhe disa zona:

Shijak, Breg Lumi, Punishte, Komunale, Ferme Sukth, Hidrovori, (Lagjia Stallave), Biznes gjate autostrades, 4 Rruget, Maminas – Shijak, S.M.T-ja, Grumbullimi, Maminasi, Sallmone, Gjiri i Lalezit, Kompleksi Lura, Shenavlash.

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !