Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Fier. - OST
April 23, 2020 Brisela Mehmetllari

Njoftim për konsumatorët Fier.

Në kuadër të stakimit të domosdoshëm për eliminimin e problematikave të konstatuara në Linjën 110kV Fier – Kafaraj – Vlora 1,
në datën 24 prill, në intervalin kohor 08:30-15:30 do të stakohen si masë sigurie Linja 6kV e Fidrit F15 si dhe Linja 6kV e Fidrit F26 në N/Stacionin Kafaraj, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike zonat:

Kafaraj, Ligovun, Levan, Peshtan i Madh, Bregasi, Sheq-Levan, Zylaj, Mucaj, Hasanaj, Ish Komunat Levan, Frakull.