Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Ersekë - OST
May 26, 2021 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Ersekë

OST sh.a ju njofton mbi stakimin e Linjes 110kV L110-32 Korçë – Ersekë, në datën 27/05/2021 nga ora 06:00’ deri në orën 06:30’, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike Nënstacionet Ersekë, Mollas, si dhe HEC-et Treska 1, 2, 3, Qarr, Qafë-Zezë, Langaricë si edhe zonat:

Komuna Mollas, Antenat Ersekë, Fshatra të sh Komunave Mollas, Clirim dhe Vithkuq, Hec-et Treska, Qarr, Qafë-Zezë, Fshatra të Ish Komunave Qendër, Mollas, Novoselë, Barmash, N/prefektura, Bashkia Ersekë, Gjimnazi, Policia, Spitali, Poliklinika, Leskovik, Ujësjellësi, Qytet Ersekë, Antenat Telecom Ersekë.

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !