Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Elbasan & Gramsh - OST
June 15, 2021 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Elbasan & Gramsh

Për remont të planifikuar të zbarrave 35kV në nënstacionin Elbasan 220kV,
në datat 16 dhe 17 Qershor 2021

 

  • OST sh.a. njofton se në datën 16 Qershor nga ora 09:00 deri në orën 14:00 do të stakohen zbarrat 35kV në nënstacionin Elbasan 220kV, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike për intervalin kohore prej 5 min nënstacionet Kombinati i Drurit, Cimento, Banje, Cerrunje, Gramsh, Mjekes, Alb-Tek (Landfilli), Impianti Fotovoltaik Lundrues, Hec-et Sotiraj, Lenie, Tervol, Kabash, Porocan, Kerpice dhe subjekti “AL-MEXWOOD” si edhe disa zona:

Fshati Cekin, Uzina Cekin, Lagjia Xhile Lici, Lagjia18 Gushti, Lagjja Holta, Konvikti, Lagja Oficerave, fshati Trashovice, Lagja llpushaj, Kom. Tunje, Kushove, Pishaj, Kodovjat, Skenderbegas, Ujesjellsi Shemriz, Lagjia Sporti 1, Sporti 2, Lagjia Kocaj, Lagjia Parkut, Kukur, Skenderbegas, Lenie, Komuna Pishaj, Ceruje Posht, Qerret, Kom. Sult, Tunje,Fshatra: Kukucove, Katerlis, Kuterqar, Dushan, Zgjup, Porocan, Zavaline, Fshatra: Gjere, Holtas, Kabash, Katund, Kotorr, Pompa Ujesjellsi Cing Posht.

Uzina Mjekes, Kom. Shirgjan, Gjergjan, Letan, Fshatrat: Bathes, Llixha, Tregan, Pompa Uji Shirgjan, Trepsenisht, Komunat Gjinar, Zavaline, Bodur, Jeronisht, Kamican, Lleshan, Pashtresh, Fushe Kuqe, Shelcan, Xhibresh. Lagjia Skenderbej, Biznese, fabrika Tulles, Pompat Hajdaran, Komuna Shushice, fshatrat Fushe Bull, Shushice, Tahiraj, Komuna Shirgjan, Reparti Mjekes, Fshatrat Mjekes, Kryezjarr, Biznese, Komuna Bradashesh, fshatrat Katundi Ri, Delishte, Karakullak, Komuna Bradashesh, Mobileri, Fabrika Çimentos, Kusarth, Asfalt-Nyje Betoni, Komuna Funar, Fshatrat Funar, Mollagjesh, Cerruje, Balez, Bixellej, Krrabaj, Prece, Kuqan.

  • OST sh.a. njofton se në datën 17 Qershor nga ora 09:00 deri në orën 14:00 do të stakohen zbarrat 35kV në nënstacionin Elbasan 220kV, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

    Ish Kombinati Metalurgjik, Biznese, Ish Komunat Gracen e Bradashesh, Shijon, Dopaj, Mamel, Shtemaj, Delishte.

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !