Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Elbasan dhe Berat - OST
July 12, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Elbasan dhe Berat

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6 dhe 10 kV të N/Stacioneve Elbasan dhe Ciflik , në datën 13 dhe 14 Korrik 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

  • OST sh.a. njofton se në datën 13 Korrik 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohen Celësat 6kV të Fidrave F17, F22, F27 në N/Stacionin Elbasan 5 (Vidhas), si rrjedhojë do të mbetet pa energji disa zona:

 

në Rrethin Elbasan: Pusi 1, Unaza1, Privat Gezim Haxha, Vidhas (Uzina 2), Fshati Vidhas.

 

  • OST sh.a. njofton se në datën 14 Korrik 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohen Celësat 10kV të Fidrave Fshati, Gurore në N/Stacionin Ciflik, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike Fidrat Fshati, Gurore, N/Stacioni Ciflik si edhe disa zona:

 

në Rrethin Berat: Poshnje, Kucove, Biznese Private (Gurore).

 

 

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !