Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Elbasan - OST
October 13, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Cërrik - Belsh, në datën 14 Tetor 2020 nga ora 09:00 deri në orën 14:00

OST sh.a. njofton se në datën 14 Tetor 2020 nga ora 09:00 deri në orën 14:00 do  të stakohet Linja 110kV Cërrik – Belsh,  si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacionet Belsh dhe Përparim si edhe disa zona:

 

në Rrethin Elbasan:  Belesh, lagjet : Tafan, Pep, Shtith, Dervish, Seferan, Trojas, Shkendi, Qafe Shkalle, Perroi i Zi, Kom. Rrase fshatrat: Rrase e Siperme, Rrase e poshtme, Shegas, Pajalli, Shoshke, Hyste, Pokgjen, Abaz, Shkoz, Stanaj, Cepe, Merhoj, Hyse, Ish Komuna Perparim, Bicaj, Garrunje, Lisnaj, Ish Komuna Pajov, Bishqem, Cacabez, Cengele, Gruksh, Hazgjok, Haspirej, Lazaren, Paulesh, Lolaj, Vidhas-Halgjer, Ish Komuna Gjocaj, Bardhas, Kurtaj, Osmanshej, Rrumbullak, Celehakaj, Ish Komuna Sheze, Algjinaj, Pekishte, Korthnek, Vasha, Qyteti Peqin, Burgu Peqin, Bashkia, Telekomi, Spitali, Capanaj, Palaj, Grumbullimi.

 

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !