Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Elbasan - OST
June 29, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për kryerje punimesh në N/Stacionin Banjë, Perparim dhe Mjekes, nga datat 26 Qershor deri më 03 Korrik 2020

  • OST sh.a. njofton se nga daten 29 Qershor 2020 ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohen Celësat 6 kV  dhe 10 kV të Fidrave F7, F8l, F5, F8/1. F8/2 në N/Stacionin Banjë, , si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike disa zona:

 

Elbasan: Kom. Gostime, fshati Shtepanje lagja Lenge, Kom. Klos, fshati Floq, fshati Shtepanje, lagja Lamcallaret, Komuna Klos, fshati Banje e Vjeter, fshati: Gostime, Shtepanje, Shushice, Kom. Tregan, fshatrat: Shenavlash, Blerimas,  Kacivel, Bizhdan, Gjinar, fshatrat Sterstan, Kaferr, Valesh, Kantjeri.

 

  • OST sh.a. njofton se nga daten 30 Qershor 2020 ora 08:00 deri në orën 12:00 do të stakohen Celësat 10 kV të Fidrit F7 në N/Stacionin Përparim, , si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike disa zona:

 

Elbasan: Kom. Perparim, Spitali, Capanaj, Palaj, Grumbullimi.

 

 

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !