Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Elbasan - OST
June 2, 2021 Specialist Specialist

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Elbasan 220kV – Metalurgji 3 ,në datën 03 Qershor 2021 nga ora 09:00 deri në orën 15:00

OST sh.a. njofton se në datën 03 Qershor 2021 nga ora 09:00 deri në orën 15:00 do të stakohen Zbarrat 110kV të seksionit të II-të në N/Stacionin Elbasan 3, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacioni Metalurgji 3 si dhe disa zona:

Biznese, Privat DOKO, Lamçja, Zona Katundi Ri, Ish Komuna Bradashesh, Asfaltimi, Zona Kombinatit Metalurgjik (Kabina Ajrore) Kantier Prodhimi, Pr Fatos Hoxha, Skrapi, Budo Gaz, Shampo, Api Shpk.

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !