Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Durrës - OST
April 18, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Durrës

Për stakim të Linjës 10kV të Fidrit F1 në N/Stacionin Manzë, si masë sigurie për punimet e Linjës 110kV Sallmone – Gjiri i Lalëzit, në datat 20, 22 dhe 24 Prill 2020 nga ora 08:00 deri në orën 13:00.

OST sh.a. njofton se në datat 20, 22 dhe 24 Prill 2020 nga ora 08:00 deri në orën 13:00 do të stakohet Linja 10kV të Fidrit F1 në N/Stacionin Manzë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike Fidri F1 10kV në N/Stacionin Manzë si edhe disa zona:

në Rrethin Durrës: Gjiri Lalezit, Ishem, Shkafane, Rrotull Bize, Shen Pjeter.

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !