February 12, 2020 Maura Linadi

Njoftim për konsumatorët Durrës – Shijak.Për kryerjen e punimeve për zhvendosjen e kampatave ndërmjet shtyllave të Linjës L110kV Rrazhbull – Sallmone (Sukth), në datat 14, 17 dhe 19 Shkurt 2020 nga ora 09:00 deri në orën 14:00

OST sh.a. njofton se në datat 14; 17 dhe 19 Shkurt nga ora 09:00 deri në orën 14:00 do të stakohet Linja 110kV Rrazhbull – Sallmone (Sukth), si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacioni Sallmone (Sukth) si edhe disa zona:

Durrës – Shijak: Shijak, Breg Lumi, Punishte, Komunale, Zona Ferme Sukth, Hidrovori, (Lagjia e Stallave), 4 Rruget, Biznes gjate autostrades, Maminas – Shijak, S.M.T-ja, Grumbullimi, Maminasi, Sallmone, Gjiri i Lalezit, Kompleksi Lura, Shenavlash.

OST sh.a. njofton se në datat 17 dhe 19 Shkurt nga ora 09:00 deri në orën 14:00 do të stakohet Linja 35kV Shijak – Fllakë  si dhe stakim të Linjës 6 kV të Subjektit privat “Kompleksi Gjoka”, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike:

 

Shijak: “Kompleksi Gjoka”.