Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Durrës – Shijak dhe Kavajë - OST
May 30, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Durrës – Shijak dhe Kavajë

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Rrazhbull – Sallmone ( Sukth), të Linjës 110kV Kavajë – Rrazhbull dhe të Linjës 110kV Rrazhbull – Spitalle (Porto Romano 2), në datat 01-03 Qershor 2020 nga ora 09:00 deri në orën 13:00

  • OST sh.a. njofton se në datën 03 Qershor 2020 nga ora 09:00 deri në orën 13:00 do të stakohet Linja 110kV Rrazhbull – Sallmone (Sukth), si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacioni Sallmone (Sukth) si edhe disa zona:

Durrës – Shijak: Shijak, Breg Lumi, Punishte, Komunale, Zona Ferme Sukth, Hidrovori, (Lagjia e Stallave), Biznes gjate autostrades, 4 Rruget, Maminas – Shijak, S.M.T-ja, Grumbullimi, Maminasi, Sallmone, Gjiri i Lalezit, Kompleksi Lura, Shenavlash.

  • OST sh.a. njofton se në datën 01 Qershor 2020 nga ora 09:00 deri në orën 13:00 do të stakohet Linja 110kV Rrazhbull – Spitalle ( Porto Romano 2), si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacioni Spitalle ( Porto Romano 2)  si edhe disa zona:

Durrës – Shijak: Shenavlash, Vrine, Tregu i makinave, Zona idustriale Spitalles, Qyteti Rinia, zona djathtas hyrja e Durresit ( ish keneta) deri te N/st Spitalle, ish-PTT Spitalle, varrezat e reja, ish-Kimike dhe zonat rrotull deri te Hidrovori, Porto Romano, Zona e Kenetes Durres; zona Burgut, Rruga Aleksander Goga, ANOIL, Eropetrol, Intergaz, Serat, ADC, Universiteti, Zona Spitalle.

  • OST sh.a. njofton se në datën 02 Qershor 2020 nga ora 09:00 deri në orën 13:00 do të stakohet Linja 110kV Kavajë – Rrazhbull, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacioni Golem  si edhe disa zona:

Kavajë: Golem qender, Seferaj, Mali Robit, stan I ri, Qerret, Posta e policise, breg deti, hotel Malvina, stacion I trenit golem, Shkembi Kavajes, Kastrati, Golem plazh, Viena, Miami beach, Kompleksi xixa.

Ndërsa për intervalin kohorë prej 5 min nga ora 05:00 deri në orën 05:05  do të mbëten pa energji elektrike N/Stacioni Kavajë e Vjetë dhe Rrogozhinë, si dhe subjektet subjektet Plasbao, Fabrike Mielli Tare, kompleksi pallateve Habilaj, Klaida shpk, Pallatet Albuiling, si edhe disa zona:

Kavajë: Rrogozhin, Sinaballaj, Karine, Dragonj, Rozenj, Senametaj, Lagjia Katier, Pompat Karine, Bishti Zhurit, Gose, Kalush, Lekaj, Methasanaj, Hemenrai, Thartor, Rrostej, Damarkaj, Gjysenkonie,             Ujesjellsi Rrogozhin, Ujsellsi Cerm, firma teqja, burgu Rrogozhin, MEGGLE, Qerret, Stan i ri, Karpen, Kanaparaj, Kryezi, Lispatros, Harizaj, Kryluzaj, Germenj, Cikallesh, Mushnik, Zanbish, Levonje, Bago, Kalaja Turres, Cete, Momel, Helmas, Mengaj, Lize, Vorrozen, Luz, Hajdaraj, Lagjia Nr 1, Spitali, Varrezat, Kavaj, Shtodher, Kisha, Fabrika letres, Stadiumi, Synej, Fabrika Qelqit, Gozhd Bullonat, Kompleksi Kalaja, Burgu, Rrakull, Kallcaket, 60 Hyrshi, Bashkia, Lagjia Sharr, Azili Pleqve, Rruga Tullave, Policia, Lagjia Thartor, Stacioni Trenit, Qerret, Breg Deti.

 

 

 

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !