Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Çorovodë - OST
October 5, 2021 Specialist Specialist

Njoftim për konsumatorët Çorovodë

Për remont të planifikuar të linjës 110kV Uznovë – Çorovodë,  në datën 06 Tetor 2021 nga ora 09:00 deri në orën 15:00

 

 

OST sh.a. njofton se në datën 06 Tetor 2021 nga ora 09:00 deri në orën 15:00 do të stakohet linja 110kV Uznovë – Çorovoda 2, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike fidri Strora, dhe Hec-et Vlushe, Faqekuq në nënstacionet Çorovodë e re si edhe disa zona:

Storë, Vërzhezhë, Munushtirë pjesërisht Qyteti Corovodë, NSHN, Konservat.

 

Falenderojmë për mirëkuptimin !