Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Burrel - OST
September 1, 2021 Specialist Specialist

Njoftim për konsumatorët Burrel

Për remont të planifikuar të linjës Ulëz – Shutrri –  Kurbnesh, në datën 02 Shtator 2021 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

 

OST sh.a. njofton se në datën  02 Shtator 2021 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohet linja Ulëz – Shutrri –  Kurbnesh, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike nënstacionet Shutrri, Kurbnesh, dhe HEC-et Lure, Prelle dhe Malle si edhe disa zona:

Fshatrat : Bardhaj, Perlikaj, Lufaj, Lekunde, Shebe, Macukull, Shelli, Urxalle Dukagjin, Shtjefen, Barbullej, Gjoçaj, Kurbnesh, Kumbull, Zajs, Hec Kumbull, Merdhoq, Dierre, Kthelle e eperme, Lekgegaj, Ndreaj, Hasanaj, Dodebibaj, Bruç, Prell, Laç, Rremull, Urake, Rukaj, Derjan.

Falenderojmë për mirëkuptimin !