Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Berat, Kuçovë & Lushnje - OST
October 11, 2021 Specialist Specialist

Njoftim për konsumatorët Berat, Kuçovë & Lushnje

Për remont të planifikuar të linjës 110kV Kuçovë – Jagodinë,  në datat 12-13 dhe 15 Tetor 2021 nga ora 06:00 deri në orën 14:00

  1. OST sh.a. njofton se në datat 12-13 dhe 15 Tetor 2021 nga ora 06:00 deri në orën 14:00 do të stakohet linja 35kV Jagodinë – Gorican, si masë sigurie për linjën 110kV Kuçovë – Jagodinë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike nënstacionet Gorican, Erzeni si edhe disa zona:

Ish komuna Allkaj:  Zhelizhan, Mazhaj, Kundje, Toshkez, Allkaj, Delisufaj, Bicakaj, Poshnje, Gorican, Ciflik, Kucove, Pompat Ujesjellesi Ciflik.

  1. OST sh.a. njofton se në datat 12-13 dhe 15 Tetor 2021 nga ora 06:00 deri në orën 14:00 do të stakohet linja 6kV të fidrit Suku në nënstacionin Jagodimë, si masë sigurie për linjën 110kV Kuçovë – Jagodinë , si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike disa zona: Jagodinë, Suk, Arabaj.