Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Berat dhe Corovodë - OST
June 1, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Berat dhe Corovodë

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes , në Fidrat 6kV dhe 10kV të N/Stacioneve Polocan, Corovodë dhe Ciflik,, në datat 01 – 05 Qershor 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

  • OST sh.a. njofton se në datën 01 Qershor 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohen Çelësat 6kV të Fidrave Mbrakull, Pronovik, Dodoveci, Bargullas, Zdrukthtari, në nënstacionin Poliçan, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

   

  Berat: Komuna Mbrakull, Provonik, Kalluç, Serat Poliçan, Komuna Terpan, Torozhan, Bargullas, Nishove, Novaj, Uzina Poliçan.

   

  • OST sh.a. njofton se në datën 03 Qershor 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohen Çelësat 10kV të Fidrave F8, F9, Strora, Tomorrice, ne nënstacionin Kombinat Çorovodë, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

   

  Çorovodë: Qyteti Skrapar, Çerenisht, Nishice, Veleshnje, Ujesjellesi Sharove, Potom, Çepan, Backe, Kreshove, Lepan, Leshnje, Gjorgove, Tomorrice, Store, Verzhezhe, Munushtire, pjeserisht Qyteti Corovode, NSHN, Konservat.

   

  • OST sh.a. njofton se në datën 04 Qershor 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohen Çelësat 10kV të Fidrave F3, F10, Ujësjellësi ne nënstacionin Kombinat Çorovodë, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

   

  Çorovodë: Qyteti Skrapar,  Frigorifere, konservat, Policia, Qyteti Skrapar pjesërisht, Spitali Çorovodë, Ujësjellësi Çorovodë, Turizmi, Telekomi.

   

  • OST sh.a. njofton se në datën 05 Qershor 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohen Çelësat 10kV të Fidrave në nënstacionin Çiflik, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

   

  Berat: Poshnje, Kuçovë, Biznese Private (Gurore), Ndërmarja e Ujërave Kuçovë.

   

  Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !