Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Berat - OST
November 2, 2020 elio cena

Njoftim për konsumatorët Berat

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Uznovë – Çorovodë e Re në datën 03 Nëntor 2020 nga ora 08:00 deri në orën 15:30

OST sh.a. njofton se në datën 03 Nëntor 2020 nga ora 08:00 deri në orën 15:30 do të stakohet Linja 110kV 110kV Uznovë – Çorovodë e Re, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike Fidri 4 (j06), dhe Hec-et Vlushe, Faqekuq ne N/stacioni Corovode e Re si edhe disa zona: