Njoftim për fillimin e punimeve të rikonstruksionit të anës 110 kV të N/Stacionit Fush Arrëz, në datën 15 Gusht 2019 nga ora 05:00 deri në orën 13:00

Njoftim për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në datat 14 – 16 Gusht 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
August 13, 2019
Njoftim për shtyp mbi linjëm L110kV e Hec Lapaj në N/stacionin Kukes, si dhe për stakimin e linjës L110 kV ne Hec Dardhe
August 15, 2019

Njoftim për fillimin e punimeve të rikonstruksionit të anës 110 kV të N/Stacionit Fush Arrëz, në datën 15 Gusht 2019 nga ora 05:00 deri në orën 13:00

 

 

OST sh.a. njofton se në datën 15 Gusht në intervalin kohor 05:00-13:00 do të stakohen Zbarrat 110kV në N/Stacionin Fush Arrëz si dhe stakim të Linjës 110kV Fush Arrëz – Hec Dardhë dhe stakim të Linjës 110kV Fush Arrëz – Kalimash, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/Stacionet Fushe Arrez, Tuc, Pukë, Koman, “Porr-bau GMBH”  si dhe disa zona:

në Rrethin Shkodër: Luf, Qerret, Gomsiqe, Kçire, Vrrith, Kaftalle, Korthpule, Dush, Qerret Vogel, Qytet Puke, Lajthize, Zezaj, Bashkia Puke, Spitali, Policia,  Gjykata, Prokuroria, Lacaj, Kukaj, Lagjja re, Qelez, Bushat, Dedaj, Midhe, Berishe Vogel, Shopel, kabash, Koman, Karme, Gegaj, Haxhiaj, Pecaj, Palaj, Vukjakaj, Vukaj, Barcolle, Qerret, Vile, Telume, Kishe Arre, Luf, Qerret, Gomsiqe, Kçire, Vrrith, Kaftalle, Korthpule, Dush, Qerret Vogel, Bashkia Fushe Arres, Nushaj, Qendra Shendetsore, Kavlina, Breg, Shkoze, Gojan Madh, Gjegjan, Mesul, Shkoze, Lumzi, Gojan, Kuzhnen, Kalivare, Kulla televizive,  Antenat Celulare, NPD, Lumardh, Micoj, Lagja Re, Bardhet, Flet, Lajthize,  Vasiaj, Qafe Mali, Kryezi, Bicaj, Blinisht, Lumardhe, Rrape, Xath, Buhot, Lumbardh, Tuc, Kimez, Miniera Munelle, Miniera Lak roshi, Kalanjan, Geziq, Fabrika Beralb, Posta Policise.

Si dhe për arsye operative, do të mbeten pa energji elektrike për preriudhen kohore prej 10 min (05:00 – 05:10) në datën 15 Gusht 2019  N/Stacionet Kalimash, Kalimash tuneli, Krume, Kukes si dhe disa zona: Bashk:Kukes, Kom: Terthore, Toppojan, Shishtavec, Bicaj, Ujemishte, Shtiqen, Kom: Surroj, Kolsh, Shemr, Kalimash Tuneli, Bashk: Krume, Kom:Golaj,Fajze, Gjinaj, Bytyç (pjeserisht).

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube