Njoftim për dt. 06/04/2018 për stakim dhe tokëzim të linjës 6kV të Fidrit F32 në N/Stacionin Kombinat Berat

Njoftim për shtyp

 

Operatori i Sistemit të Transmetimit (OST) sh.a ju informon se me date 06/04/2018 nga ora 09:00 deri ne oren 12:00 stakohet dhe tokëzohet linja 6kV të Fidrit F32 në N/Stacionin Kombinat Berat. Si rezultat i këtij stakimi zonat që mbeten pa energji elektrike janë:

në rrethin Berat/ Ish Komuna Otllak.

 

Duke ju falenderuar për mirëkuptimin Tuaj,

OST sh.a.

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube