Njoftim per daten 26/03/2019. Nga ora 05:00 deri në orën 07:00, do te stakohet linja 110 kV Fushe Kruje – Lac 1

Njoftim për punime mbi instalimin e sistemit te matjes në date 25/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00, do te stakohen zbarrat 10 kV ne N/stacionin Mifol
March 24, 2019
Nënshkruhet Marrëveshja për hartimin e planit 10 vjeçar të zhvillimit të sistemit të transmetimit ndërmjet OST dhe AF Consult.
March 26, 2019

Ne date 26/03/2019, nga ora 05:00 deri në orën 07:00, do te stakohet linja 110 kV Fushe Kruje – Lac 1

 

OST sh.a. njofton se në date 26/03/2019 nga ora 05.00-07.00 do te stakohet linja 110kV Fushe Kruje – Lac 1 dhe si rrjedhoje do te ngeli pa energji N/stacioni Mamurras me 4477 Abonente ne disa zona:

ne Rrethin Kurbin: Bashkia Mamurras, Fushe Mamurrasi, Bizneset ne Autostrade Mamurras, Abulena, Karburant Eri, Lagja Demokracia, Lagja Re; ish-komuna Thumane, Dukagjin, Zhej, Ujesjellsi Mamurras.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube