Njoftim per 13/04/2018, per stakim dhe tokëzim Zbarrat 20kV N/Stacionin Tirana 1 220kV

Njoftim për shtyp

Operatori i Sistemit të Transmetimit (OST) sh.a ju informon se më datë 13/04/2018 nga ora 00:00 deri në orën 06:00 stakohen dhe tokëzohen Zbarrat 20kV N/Stacionin Tirana 1 220kV. Si rezultat i këtij stakimi zonat që mbeten pa energji elektrike janë:

në rrethin Tiranë/ Reparti Ushtarak, Drejtoria Përgjithshme e Doganave, Zona Laprake, Rruget Pandi Dardha, Rexhep Preza, Koli Bano, Lord Bajron, Gjergj Legisi, Marin Barleti,  Mati Logoreci, S. Bruzi, Paskuqan, Koder Kamez, Bathore (pjeserisht), Universiteti i Kamzes.

 

Duke ju falenderuar për mirëkuptimin Tuaj,

OST sh.a.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube