Njoftim mbi stakimin e linjes 110 kV Peshkopi – Hec Lapaj me date 29-30/07/2019

Njoftim për stakim te detyruar te Traktit 110kV te TR2 te Fuqise 110/35/10kV ne Nstacionin Korce
July 25, 2019
Njoftim për stakim për realizimin e punimeve përfundimtare të Rehabilitimit të Linjës 110kV Laç 1 – Skuraj, me stakim të Linjës 110kV Laç 1 – Fush Kuqe të Linjës 110kV Kashar – Laç 1, e linjave 6 kV, në datat 05 – 08 Gusht 2019 nga ora 08:00 deri në orën 18:00
August 2, 2019

Njoftim mbi stakimin e linjes 110 kV Peshkopi – Hec Lapaj me date 29-30/07/2019

 

 

OST sh.a. njofton mbi stakimin e linjes 110kV Peshkopi – Hec-i Lapaj, per shtrim dhe instalim te fibres optike ne degezimin e Linjes 110kV te Hec-it Seta, Lashkize (Arras), me stakim per mase sigurie te Linjes 10kV, te Fidrit Sllove te N/stacionit Fush Aliaj, ne datat 29 – 30/07/2019 si vijon:

Stakim dhe tokezim te Linjes 10kV te Fidrit Sllove ne N/stacionin Fush Aliaj, ne datat 29 – 30/07/2019 nga ora 08:00’ deri ne oren 16:30’.

Numri i konsumatoreve qe mbeten pa energji eshte: 1537 Abonente.

Zonat qe mbeten pa energji ne Rrethin Diber / Fshatrat: Bllice, Kullas, Radomir, Sllove, Shumbat (Zona Peshkopi); Kalisi, Bushtrica, Caja (Z. Kukesit).

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube