Njoftim mbi stakimin e Linjave të Tensioni të Lartë dhe të Mesëm, për punime të Linjës 110kV Skuraj – Laç 1, në datat 08 – 09 Korrik 2019 nga ora 09:00 deri në orën 17:00

Mbi stakimin e Zbarrave 110kV në N/Stacionin Përrenjas, për fillimin e punimeve të Rehabilitimit të anës 110kV, në datë 05 Korrik 2019 nga ora 05:00 deri në orën 12:00
July 2, 2019
Për remont të Zbarrave 110kV në N/Stacionet Cërrik, Metalurgji 3 dhe të Traktit 110kV në N/Stacionin Fibër, e të Linjës110kV Elbasan 220kV – Metalurgji 3- Fibër, në datat 08 -09 Korrik
July 5, 2019

Njoftim mbi stakimin e Linjave të Tensioni të Lartë dhe të Mesëm, për punime të Linjës 110kV Skuraj – Laç 1, në datat 08 – 09 Korrik 2019 nga ora 09:00 deri në orën 17:00

 

OST sh.a. njofton se në datat 08 – 09 Korrik, në intervalin kohor 09:00-17:00 do të stakohet Linja 110kV Laç 1 – Fush Kuqe, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/Stacioni Rrile, Fush Kuqe, Hidrovoret Droje-Shellinze, si dhe Pompat e Ujesjellesit Fush Kuqe, subjekti Vata Metal si dhe disa zona:

  • në Rrethin Kurbin: Fush Kuqe Qender, Kisha- Gurrez, Privat, Tufzimi, Patok, Ujesjellsi Fushe-Kuqe, Qender F-Kuqe, Plazh-Patok, Kisha katolike, Komplekse, Qendra 1, Mirditori 1+2, Firme Betoni.

  • në Rrethin Lezhë: Rrile: Gryk Lumi (Kom. Shenkoll), Barbulloje, Gajush, Shenkoll, Tale, Burgu Shkolle, Hidrovoret Droje, Tale.

OST sh.a. njofton se në datën 06 Korrik, në intervalin kohor 10:00-13:00 do të stakohet Linja 6kVtë Fidrit Ujësjellësi në N/Stacionin Laç 1, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

  • në Rrethin Kurbin: Ujesjellesi Laç.

OST sh.a. njofton se në datat 08-09 Korrik, në intervalin kohor 09:00-17:00 do të stakohet Linja 6kVtë Fidrit Kromi në N/Stacionin Laç 1, masë sigurie për rehabilitimin e Linjës 110kV Laç 1 – Skuraj, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

  • në Rrethin Kurbin: Autostrada, Fushe Gjorm Pjeserisht, Zhej Vogel Pjeserisht, Fshat Laç Pjeserisht.

OST sh.a. njofton se në datat 08-09 Korrik, në intervalin kohor 09:00-17:00 do të stakohet Linja 6kVtë Fidrit Kombinat në N/Stacionin Laç 1, masë sigurie për rehabilitimin e Linjës 110kV Laç 1 – Skuraj, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

  • në Rrethin Kurbin: Autostrada, Fushe Gjorm (Pjeserisht), Ish Kombinati.

OST sh.a. njofton se në datat 08-09 Korrik, në intervalin kohor 09:00-17:00 do të stakohet Linja 6kVtë Fidrit Fshat Laç në N/Stacionin Laç 1, masë sigurie për rehabilitimin e Linjës 110kV Laç 1 – Skuraj, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

  • në Rrethin Kurbin: Fshati Lac.

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube