Njoftim dt. 12/03/2018, mbi punimet për rehabilimitn e N/Stacionit Lac1

OST sh.a ju informon mbi punimet për rehabilimitn e N/Stacionit Lac1, si vijon:

–       Stakim dhe tokezim te Linjes 110kV L110 – 13 Fushe Kruje – Lac 1 më datë 12/03/2018 nga ora 08:00 deri ne oren 16:00. Si rezultat i këtij stakimi zonat që mbeten pa energji elektrike janë: 

në rrethin Kurbin/ Bashkia Mamurras, Fushe Mamurrasi ; Bizneset ne Autostrade Mamurras, Abulena, Karburant Reçi, Karburant Eri, Lagja Demokracia,  Lagja Re; ish-komuna Thumane, Dukagjin, Zhej, Ujesjellsi Mamurras, Qyteti Laç  Lagjet 1,  2, Kisha Shenanoj, Fshat Laç, Autostrada, Fushe Gjorm Pjeserisht, Zhej Vogel, Shen Meri, Ish Kombinati, Ujesjellesi Laç, Fabrika Miellit.

–       Stakim dhe tokezim te Linjes 110kV L110 – 36 Lac 1 – Lac2 – Fushe Kuqe më datë 12/03/2018 nga ora 08:00 deri ne oren 16:00. Si rezultat i këtij stakimi zonat që mbeten pa energji elektrike janë: 

në rrethin Burrel/ Fush Kuqe Qender, Kisha- Gurrez, Privat, Tufzimi, Patok, Ujesjellsi Fushe-Kuqe, Qender F-Kuqe, Plazh-Patok, Kisha katolike, Komplekse, Qendra 1, Mirditori 1+2, Firme Betoni.

në Rrethin Lezhe / Rrile: Gryk Lumi (Kom. Shenkoll), Barbulloje, Gajush, Shenkoll, Tale, Burgu Shkolle, Hidrovoret Droje, Tale.

Duke ju falenderuar për mirëkuptimin Tuaj,

OST sh.a.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube