Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim - OST
January 22, 2021 Fabiano Shehu

Njoftim

OST sh.a. njofton se ne daten 23/01/2021 nga ora 06:00’ deri ne oren 08:00’ do te stakohet Linja 110kV L110 – 22/1 Tirana 1 220kV – Fush Kruje. Si rrjedhoje do te mbeten pa energji elektrike gjate kesaj periudhe kohe zonat:
 ne Rrethin Kruje / Fush Kruje (pjeserisht),Lagjet SMT, Duhani, Pallati Hark, Grumbullimi, Kastriot, Fshtrat

Hasan, Shelqet, Kullase, Halil, Zeze, Nikel, Larushk, Arrameras.

Ndersa per intervalin kohore 2 here nga 5 min, do te mbeten pa energji elektrike zonat:
Rrethin Kruje / Qytetin Fushe Kruje, Ashan, Lagjet SMT, Duhani, Pallati Hark, Grumbullimi, Kastriot, Hasan, Shelqet, Kullase, Halil, Zeze, Nikel, Larushk, Arrameras, Ura Gjoles, Fshatrat Larushke, Tapize, Shelqet, Nikel, Verion, Grete, Kercaj, Goran, Fushe Kruje- Rinas(pjeserisht), Burgu Fushe Kruje, Fabrika Tullave, Fshat Fushe Kruje, Kodra Qeleve, Borizan, Thuman, Derven, Gramez, Bregui Lumit, Grize ), Pompat e Ujesjellsit Durres, Brrok, Zall, Makaresh, Gurore, Luz, Bilaj, Mergjin, Budell, Bubq, Dari, Mazhe e Madhe, Mallkuç,(Firma Ital Koli), Serat Private, Qyteti Lagjet: Barosh, Perlat, Emiraj, Mece,Berbere, Burgu, Pazari, Reparti Ushtarak, Qendra e qytetit, Bashkia, Policia,Spitali, Fabrika Kepuceve, Telekomi, Turizmi, Kraste, Pengile, Malsia Kruje,Lagjet Gezim Zeneli, Hoxhe, Abaze, Spitali, Reparti Ushtarak, Antenat,Fshatrat: Brunz Mali, Ranze, Isake, Fabrike Druri, Kroi Madh, Kampi Pionereve.
Dhe
 ne Rrethin Kurbin / Bashkia Mamurras, Fushe Mamurrasi, Bizneset ne Autostrade Mamurras, Abulena, Karburant Eri, Lagja Demokracia, Lagja Re; ish-komuna Thumane, Dukagjin, Zhej,Ujesjellsi Mamurras.
Ju faleminderojme per mirëkuptim,