Mbi stakimin e Zbarrave 110kV në N/Stacionin Përrenjas, për fillimin e punimeve të Rehabilitimit të anës 110kV, në datë 05 Korrik 2019 nga ora 05:00 deri në orën 12:00

Ftesë për Ofertë-Projekti “Rimëkëmbja e Energjisë” Komponenti 3.
June 25, 2019
Njoftim mbi stakimin e Linjave të Tensioni të Lartë dhe të Mesëm, për punime të Linjës 110kV Skuraj – Laç 1, në datat 08 – 09 Korrik 2019 nga ora 09:00 deri në orën 17:00
July 4, 2019

Mbi stakimin e Zbarrave 110kV në N/Stacionin Përrenjas, për fillimin e punimeve të Rehabilitimit të anës 110kV,në datë 05 Korrik 2019 nga ora 05:00 deri në orën 12:00

 

OST sh.a. njofton se në datën 05 Korrik në intervalin kohor 05:00-12:00 do të stakohet Linja 110kV Fibër – Librazhd, si dhe stakim të Linjës 110kV Përrenjas – Librazhd, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacionet Librazhd, dhe Hec-et Rapun 1, 2, 3, 4 si dhe disa zona:

në Rrethin Librazhd:  Komuna Orenje, Fshatrat: Ballgjin, Dranovice, Floq, Funarëz, GuraKuq, Kuturman, Zona Industriale,  Ushtaraku, Ajrore Spitali, Frigoriferi, Fshatrat: Babje, Buzgar, Drapata Hotolisht, Dragostunje, Ferrë, Frarë Hotolisht, Gurekuqe dhe Heci / Xhyrë, Gafërr, Fushe Bushe, Dedashmet, Gurorja,  Mirak Katund, Polis, Damjan, Qendër, Rrumbullak, Sheshe, Skode, Vale, Antena AMC, Fabrika Cigareve, Turizmi, Zona Industriale, Stacioni I Trenit Qytet, Arrëz Gizaresh, Balëz, Boravë, Borici, Brazdaj, Gizavesh, Spitali Qytet, Fabrika.

OST sh.a. njofton se në datat 05 – 06 Korrik në intervalin kohor 05:00-05:05 do të stakohet Çelësi 110kV i Linjës 110kV Korçë – Pogradec, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike  dy herë nga 5 min (në datat 05/07/2019 nga ora 05:00’ deri në orën 05:05’, dhe në datë 06/07/2019 nga ora 05:00’ deri në orën 05:05’,) N/Stacionet Pogradec, Petrushe dhe Guri Kuq, si dhe disa zona:

në Rrethin Pogradec ( për 5 min):  Komuna Hudenisht, Memelisht, Fabrika Melavisht, Guri Kuq, stacioni pompave, Antenat Çervenake, Trebinje, Bashkia Pogradec: Lagjet 3, 4, 5, Gorica, Kalaja, Ish Komuna Velçan, Bishnice, Pleshisht, Potgozhan, Fabrika Perpunimi Gizez, Plazhi, Komuna Buçimas, Spitali, Trikotazhi, Çerrave, Fshatrat: Gesht, Verdove, Remenj, Parku, Banka, Ujesjellesi i Qytetit Pogradec, hidrovori Volorek. Stacioni pompave, Komuna Buçimas, Tushemisht, Dogana tushemisht, Hidrovori, Materniteti, Teatri Kukullave, Turizmi, Kampi, Qendra, Posta, Parafabrikatet, Blloku, Perpunimdruri, Gazerma, Ushtria, Lini, 1 Maji, Vilat, SMT.

 

OST sh.a. njofton se në datën 05 Korrik në intervalin kohor 05:00-12:00 do të stakohen Zbarrat 110kV në N/Stacionin Përrenjas, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacionet Perrenjas, si dhe Hec-et Sllabinje, Bishnice, Stranik, Stravaj si dhe disa zona:

në Rrethin Librazhd:  Qyteti (pjeserisht), Komuna Proptisht Pogradec, Komuna Stravaj fshatrat Dritaj Kromi, Kabina 5,Miniera, Rastan, Prrenjas, Fshat qender, Shqiponje, Stranik, Stravaj, Vishok, Skroske, Peshtan, Pishkash, Selishte,Varove, Luqinje, Miniera Kromit, Ish Komunat Qukes, Rrajce, fshatrat Bardhaj, Kotodesh, Rrajce Fushe,Kovanik, Skenderbej, Sutaj, Urake, Pocivalle, Katjel, Dogana Qaf Thane, Biznese.

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube